Slunce

Slunce

Slunce

 

 

Když ráno vychází je to malý zázrak
Když ráno vychází nesmí za mrak

 

Někdy je krásné oranžové i celá obloha
Někdy s červánky tak do snachova
Někdy bývá rudé, vše v pořádku bude

 

Slunce každého energií nabijí
Je to tak od počátku dějin

 

Slunce hřeje a vyhřívá vše
Slunce hřeje příjemně a tak lehce

 

Napsal Spisovatel Akras

Autor Akras, 09.05.2023
Přečteno 305x
Tipy 11
Poslední tipující: Stanislav32, Fialový metal, MatyhoZmaty, Bufik, Koala, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Báseň se mi fakt povedla.

18.05.2023 09:21:23 | Akras

Celkem příjemná "óda na slunce".

09.05.2023 19:04:07 | Koala

Děkuji za pěkný komentář. .-)

10.05.2023 05:55:49 | Akras

Jé. Sluníčko.

09.05.2023 12:00:01 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí