Život

Život

Proč životem žiju sám. bez výhrad osudu
když poutníkem jsem. sám bez svého pudu

proč? osud nic nenamítá. na to mé žití
proč! nejedná sedí. a jen mlčí

však stále se ptám? a ted už vím
že jinak! žít snad! ani neumím

auťákem jsem. a auťákem budu.
jsem snad i pán. svého osudu

životem pluju. bez hlavního cíle
směr větru se točí. a já bliju z přídě
Autor vykricknikteckaotaznik, 10.05.2023
Přečteno 117x
Tipy 3
Poslední tipující: Marry31, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

? ..

10.05.2023 19:14:41 | Frr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí