Život

Život

 

Život plyne jako řeka

Do řeky jiná řeka vtéká

Lodě jejím proudem plynou

Některé mě potkají

Jiné mě minou

 

Život plyne

Jako řeky proud

Na stejné lodi s tebou

V nekonečnou dál

Toužím lásko plout

 

Proud života plyne

A tak už to chodí

Každý sami plujeme

Na své vlastní lodi

 

Věčně plyne řeka

Moře je kdesi na obzoru

I když jsme stále sami

Přec jsme stále spolu

 

Plujeme stále spolu

A jsme za to rádi

Však být na jedné lodi

Člověka tak svádí

 

Proč po tom člověk touží

To mi hlavou běží

Proč toužím s druhým splynout

To pochopím jen stěží

 

Člověk miluje svobodu

Chce po své cestě jít

Zároveň touží po lásce

S druhým jedno být

 

Co se s tím dá dělat

Jakou cestou jít

Návod žádný není

Jenom prostě žít

Autor kozorožka, 12.06.2023
Přečteno 84x
Tipy 21
Poslední tipující: BArBArKO, Fialový metal, jort1, mkinka, Psavec, Marťas9, CULIKATÁ, Jeněcovevzduchukrásného, Marten, Ondra, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí