Smysl lásky

Smysl lásky

Anotace: Báseň o nalezení pravého smyslu lásky a změně při jejím hledání v dnešním světě.

Láska, to posvátná je věc,

každý ji chce najít,

nemít stále prázdnou klec,

ochoten i celý svět projít.

 

Láska, nečekající na každém rohu,

lidé už neříkají prosím, děkuji, mohu,

cihlová klec je stále prázdná,

slušné chování není přeci věc vadná.

 

Lásku, nýbrž chemické látky v mozku,

najít je těžší, než složit Rubikovu kostku.

Pravý smysl lásky se již vytrácí,

že právě spojení lidí se nevyplácí.

 

Láska a její pravý smysl je ten,

co ukáže se až za mnoho let.

Stmelování lidí je právě účel ten,

co ukáže se až za mnoho let.

 

Láska a její pravý smysl je ten,

jenž ve skutečnosti zůstává utajen.

Autor Paolo Bianco, 20.07.2023
Přečteno 99x
Tipy 8
Poslední tipující: Marťas9, Nikkolas, Psavec, Fialový metal, Misha, marketkova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí