Skryté šance pomoci a naděje

Skryté šance pomoci a naděje

Dny a dny, kdy buduji si svoje sny

Sny, kdy dosáhnu na dlouhé dny

Dny, které jsou plné milosrdné tmy

Tmy, která se skryje do prapodivných forem

Jen nají pro ně správný pojem

Pro to je tu světlo naše

Které odhalí nám ho v plné kráse

Je tu s námi celý život

Skrytá naděje a šance, která utiší náš brekot

Konečně se plní sny

A prožijeme krásné, dlouhé dny
Autor Velborn, 03.08.2023
Přečteno 85x
Tipy 1
Poslední tipující: IronDodo
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí