Smutek v duši

Smutek v duši

Na břehu řeky sedím,
V duši usadil se splín.
Na hladinu hledím,
Po dni prohání se lín.

Ve dne jako zrcadlo,
V noci temná.
A mě takhle připadlo,
Že je tajemná.

Svět kolem nás je krutý
A lidi falešní.
Vrba smáčí si svoje pruty
V řece při dešti.

Tiše plyne, nevnímá čas,
Je tu s námi napořád.
V očích jí pohasíná jas,
Neb život ztratil řád.
Autor Ginger Foxy, 25.08.2023
Přečteno 80x
Tipy 12
Poslední tipující: Marten, RadekČ, IronDodo, Bufik, Fialový metal, Žluťák, Psavec, Misha
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí