- Co je to štěstí -

- Co je to štěstí -

- Co je to štěstí -

štěstí jen muška zlatá
štěstí jen muška zlatá

nebo naše Zeměkoule kulatá?

štěstí je nevyspitalené
štěstí je nepolapitelné

štěstí může smůla střídat
něco o tom napovídat

štěstí říčka náhod je
štěstí i kapka rosy roztaje

co je to štěstí?
nikdo neví nepoví

- štěstí samo odpoví -


Akras

Autor Akras, 21.09.2023
Přečteno 133x
Tipy 9
Poslední tipující: Fialový metal, Bufik, IronDodo, Žluťák, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak ti ho přeji a hezký den,akrasi

21.09.2023 11:53:02 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí