NESMĚLÁ OTÁZKA

NESMĚLÁ OTÁZKA

 

Se sluncem v tichu mého bytí

prastaré mýty mlčí sen –

jen ten kdo Slovo neucítí

je zemí temna pohlcen?

 

Poselství možná pravdu svítí

ve stínu něžné samoty –

již hluchý šepot neprocítí

u studny zloby s roboty?

 

Až krysy světu budou vládnout

procítím spásu ve smrti –

má lidstvo zítra nezahynout

když míří k ledu nicoty?

 

Autor ARNOKULT, 26.09.2023
Přečteno 94x
Tipy 12
Poslední tipující: Fialový metal, Koala, CULIKATÁ, martinaV, IronDodo, Psavec, mkinka, o3_gambit
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobrý, silný počin...

01.10.2023 18:43:23 | Koala

krásne pravdivé

27.09.2023 00:13:11 | IronDodo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí