Realita všednosti

Realita všednosti

Na pokraji snů probouzí se realita
divíš se, že se nechci probudit
v podvědomí je božská síla skryta
stačí se jen na ni naladit.

Budík mě žene do všednosti
božská síla z noci se vytratí
zbyde jen stereotyp a starosti
a strach, že naseru si do gatí.

Proč je ten život tak složitý,
na jednu stranu lehký zdá se
vztahy jsou nějaký rozbitý
a všechno spěje k válce.

Autor Ďábel sám, 02.11.2023
Přečteno 128x
Tipy 8
Poslední tipující: Anfádis, Marten, martinaV, Žluťák, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...silou se dají dělat trosky...nebo využít božsky...

02.11.2023 16:00:28 | Marten

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí