Vyprázdnit Amygdalu

Vyprázdnit Amygdalu

Zastávám se, budhistického učení
Které mě nabádá
Vyprázdnit Amygdalu
Zastávám se, budhistického myšlení
Že svět je pouhou projekcí

Našich radostí a strastí…

Pátrám, proč věci se dějí
Proč se neustále vracím
Proč stále zažívám, radosti a strasti
Proč moje Amygdala
Se neustále plní

Chodím tu mezi vámi, s emoční pamětí
Uvnitř těla, s duší na cáry
Hledám tajnou cestu ven
Děsím se, až se jednoho dne probudím
A zjistím, že jsem pouhou projekcí

Našich radostí a strastí…

Zastávám se, budhistického učení
Vyprázdnit Amygdalu
A svět s jeho tajnou projekcí, nemocných emocí
Které mě neustále nutí
Vracet se zpět, na tento svět

Radostí a strastí…

Autor Darbe Sao, 14.11.2023
Přečteno 81x
Tipy 11
Poslední tipující: kozorožka, Marten, Marťas9, Psavec, Lighter, mkinka, IronDodo, Frr
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji všem za komentáře, povzbudivé... :-)

15.11.2023 09:03:41 | Darbe Sao

...neobvyklá meditačka...ale dobrý...;-)stejně tak název...vyprázdnit amygdalu.

14.11.2023 17:31:05 | Marten

Připadá mi to jako bludný kruh. Že by život? :-)

14.11.2023 11:31:43 | Lighter

veľmi pekné

14.11.2023 09:15:28 | IronDodo

SKVĚLÉ..domnívám se, že právě budhistický náhled na náš vnitřní i vnější kosmos je tím nejzdravějším+nejradostnějším!!!!**** ST*

14.11.2023 09:07:48 | Frr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí