Bloumání

Bloumání

Člověk se pyšní svými vědomostmi
a taky majetkem, co dává na odiv
nakonec je semlet okolnostmi
kdy dobrý příliv se mění na odliv.

Cesty života jsou rozhárané
a brouzdání v nich je bez cíle
a tak si říkám, ach můj Pane
nechci z toho zešílet.

Dny jsou plné a zase prázdné
stejně jak noci beze snů
a z jižních moří horký vítr vane
a přináší jen mrtvou nevěstu.

Autor Ďábel sám, 23.11.2023
Přečteno 72x
Tipy 18
Poslední tipující: mkinka, isisleo, Marten, Psavec, Kubíno, Ophelia81, Sonador, martinaV, o3_gambit, Marťas9, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná a pravdivá ..

23.11.2023 06:44:06 | Dája K

Děkuji

23.11.2023 07:31:07 | Ďábel sám

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí