Sněhová vločka

Sněhová vločka

Sněhová vločka

Milióny vloček padají každou vteřinu
Avšak každá vločka jedinečná je
Jak nádherná je každá vločka
avšak svou krásu nerady ukazují
Vloček je spousty
Nikdo si jich ani nevšimne
Tak proč ukazovat se
Stejně již smrt čeká každou vločku
Blízko je a nevyhnutelně vyčkává

Avšak svou jedinečnost si uvědomí pozdě
Pozdě kdy vločka padá a života svého se vzdává
Jak rozkládá se a loučí se
Čas je jediné co měla
Avšak ho opomněla
Nebuď jako tato vločka
Vzbuď se, vstaň a začni něco dělat
Podívej se pod sebe a nezapomeň
Že ty jsi ta vločka co padá
Nebuď jako tato vločka
A změn čas

Autor Sarem, 28.11.2023
Přečteno 109x
Tipy 4
Poslední tipující: Psavec, Žluťák, o3_gambit, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí