Synergie

Synergie

Někdy mám chuť vypíjet zvrácenost světa
a nalézat v ní sebe
A v tom cyklu těla plivat na okna lidí
jen nestrávené radosti
"Mít klid" zavání peklem odevzdání hlíně
světu, násobilce
Na strunu vesmíru se položit a slyšet
Kudy jen padá člověk do výsměchu času
Ach tak tiše
Že had jen sotva hlesne
"Dej si ještě"
Nejsem nic
A Ty mě svíjíš jako přízi na niti
a trháš konce
Ten střep si prohlédneš
Než zanoříš ho do svého masa
A pak cizího
Na znamení bratrství
Autor Ophelia81, 13.12.2023
Přečteno 76x
Tipy 30
Poslední tipující: Jiří I.Zahradník, RadekČ, Sonador, nehledaná, IronDodo, Anfádis, Fialový metal, jort1, Marten, o3_gambit, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nejlápe se člověk řízne střepem ze sklenice od okurek

13.12.2023 15:49:56 | jort1

Dobré vědět! ;)

13.12.2023 16:07:30 | Ophelia81

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí