WHAT

WHAT

Anotace: Lyrická báseň

tvář plná smutku

perly řinou se vskutku

cestu si hrdě proklestí

a již jedna gravitaci ochutnala

rozprskla se na tisíc bolestí

 

další den po noci dekadence

ale jen málo a tak lehoulince tence

tak už je ten den nepoznávám jej

v mé mysli někdo pocity štěstí si syslí

dej mi prosím ochutnat jen na špičku jazyka

nenech mně jen trvale do temných dálek utíkat

 

prostě se to stalo a stačilo trochu málo

nevím proč už nezním neslyším křiklavý jekot

po kolenou plazím se brodím zpoza tmy a slyším jen jekot

takový ten se kterým nechceš být v jedné kobce 

zaživa v posmrtné agónii tak spi jen trochu sladce

vyhni se kýči do uší ti někdo z plna hrdla flašinetově křičí

 

 

 

Autor retarda, 11.01.2024
Přečteno 88x
Tipy 6
Poslední tipující: Frr, BArBArKO, mkinka, Psavec, Barbara.pom, isisleo
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc slov na obsah sdělení.

11.01.2024 20:59:52 | Matahaja

No,haiku to není.

12.01.2024 09:26:14 | retarda

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí