JAK?

JAK?

Anotace: JAK?

Jak nezvratný je osud, který všechny čeká?
Jak silná je touha, která nedá spát?
Jak těžké je chápat, že vše jednou skončí?
Jak těžké je jít a přestat otázky klást

Jak lehké se ráno do zrcadla dívat?
Jak složité v něm odpověď hledat?
Jak zrádné vidět, že tvář ti stárne?
Jak těžké je jít, když duše k mladí táhne

Jak klamné je býti naživu
Jak drzé, když chceš od něj víc
Tak přestaň dále otázky dávat
Užij si život, tak jak ho chceš žít

Klidně utop se v alkoholu
Klidně usmaž sebe zaživa
Nebo proměn kůži v poušť
A plíce nech tam opodál

Nebo uzavři svou mysl, nech ji být
Nebo se uč, když chceš dále jít
Všechno je možné, když jsi král
Všechno je možné, když sen se zdá!
Autor Roy, 20.01.2024
Přečteno 91x
Tipy 5
Poslední tipující: Psavec, zde.neck, cappuccinogirl, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí