Hlad

Hlad

kdy naplní se touha má
smyslem který visí ve vzduchu
krok dva vždy kousek přede mnou
cítit jeho závan ne však víc

neúpějně žízním po moci lásky
tuším kde, ona však ne
kráčím přesto dál
v žízni schopen se utopit

blázen a hrdina
nikdy se nevzdat
jsou vůbec rozdílní
když cíl je jim stejně nejistý
Autor Střepy duše, 06.03.2024
Přečteno 75x
Tipy 8
Poslední tipující: Paulín, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Přenádherné....S úctou Liora Zjevná

06.03.2024 02:05:57 | Tóny duše

Děkuji

06.03.2024 11:00:15 | Střepy duše

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí