Epitaf utahaných dní

Epitaf utahaných dní

Čára
Jako horizont
Co sněží před východem slunce
Pondělní ráno, které kopíruje
Páteční večer
Po příchodu podzimu
Otevřená unavená okna a spadané listí
Co voní
Létem a rybinou

Autor Acortai, 10.03.2024
Přečteno 64x
Tipy 9
Poslední tipující: Jan Kacíř, jort1, Vivien, Penemue, Ophelia81, Fialový metal, RadekČ, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí