Svět

Svět

Kapky rosy a dosažení nirvány
Pohled na svět a jeho dějinné rány

Ponořeni všichni sami v sebe
Kráčíme křížem krážem

Slepě a bezduše

Vidíme jen vlastní já a naše nebe

Chtělo by se mi řvát, ale nemám ústa
Zloba v každém z nás každý den narůstá


Zničili jsme planetu a její klimatické nitro
Nikdo z nás neví, jaké bude další jitro

S bolestí pozoruji tento svět
Kde kdysi nebyl nikdo z nás a všude jen samý květ

Vrátit se zas do počátků
A začít vše od začátku


Credo in omnibus nobis.
Autor neptolius, 25.03.2024
Přečteno 55x
Tipy 9
Poslední tipující: Chane, Lighter, Žluťák, Psavec, cappuccinogirl, mkinka, Tomcat
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak dnes jsem kvůli tvému poslednímu řádku gůglila:-), abych zjistila...že jo, že pravdu máš, je naprosto pravdivej...

25.03.2024 10:53:41 | cappuccinogirl

:)))

25.03.2024 11:18:27 | neptolius

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí