Křehká křídla (Předvídám)

Křehká křídla (Předvídám)

Na křehkých křídlech křepce si létat
Z potoků bystrých tmou chlad vody sát
K večeru ve výškách odpověď hledat
K večeru ve výškách nalézat řád

Rozhovor z hvězdami v duši je strašný
Možná se více než slov bojím tmy
Přesto bych nikdy však nepila z kašny
Která zná všechny mé zítřejší dny

I brouci neštěstí na krovkách mají
Záznamy budoucí, chtějí mi číst
Nechci znát budoucnost, kterou mi tají
Prchám před popisy budoucích míst
Autor Tritvaetna, 03.04.2024
Přečteno 42x
Tipy 7
Poslední tipující: Pacik, Frr, Chane, mkinka, Žluťák, Kan
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí