Je něco...

Je něco...

Je něco, co nás přesahuje,
Bůh je naší součástí,
přesto životy připomínaj rozbité stroje,
rány krvácí zpod náplasti.

Je něco, co nás přitahuje
jako svit dalekých hvězd,
duše v představách se pohybuje,
myšlenky nechává rozkvést.

Je v našich silách tvořit i bořit,
záleží na naší vůli.
Jakou bránu chceme otevřít -
do světla či do noční můry?
Autor martinaV, 08.04.2024
Přečteno 81x
Tipy 22
Poslední tipující: Fialový metal, Ďábel sám, enigman, IronDodo, Paulín, Žluťák, Anfádis, Psavec, Tomcat, Kan, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

něco takového je...

11.04.2024 08:17:15 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí