Kouř

Kouř

Křivky kouře kouzlí kruhy,

které kralují kometám.

Když kámen karmy krade kotviště,

když karneval klamu křeše kouskami kaleidoskopu,

když klid krutosti konkuruje křehkosti,

když kletba krásou klesá klíční kostí,

kdo káže kapitánům,

kontaktním koním kolébky konce?

Autor martinaV, 20.04.2024
Přečteno 60x
Tipy 18
Poslední tipující: Ďábel sám, Jan Kacíř, Fialový metal, Chane, Paulín, IronDodo, Ondra, Psavec, Kan, Ophelia81, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí