Šibeniční hlen

Šibeniční hlen

Pozoruji
jak to ptáče na zemi sténá
a roní smutky bezesné
jako z mého konce břehu
dát sbohem nejsladší
skrze tvé drzé něvery.


Sem vyrván srdcem
do zničení zaminován
v údolí bázlivých jelenů
ale vlci ke mě přicházejí
aby se masem nasytili
cítí z toho opium křivd
a výkřiků hanby
s vykřičníky marností.


Promiskuito padlého dne
to je vražda lásky
co dýchá křečí žalobné mé
k smrti smrťoucí řeznosti.


Šibeniční hlen
plíží mrdlým hromem
a v tom zdrcává krutou krev
natisíckrát za temnotou
přehnilobných útrat obluzení
jakého sem odůvodnil si zdát
z pařátů Empúsy mršin běsnění.
Autor Dejvis, 22.04.2024
Přečteno 52x
Tipy 16
Poslední tipující: IronDodo, Chane, Psavec, Ondra, Ophelia81, Fialový metal, enigman, zase já, mkinka, Žluťák
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pekná kamarát dobré ráno

23.04.2024 06:56:36 | IronDodo

Děkuji pěkně brachu:*)

23.04.2024 10:26:40 | Dejvis

Objímám a dávám st.

22.04.2024 09:57:15 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí