Člověkem

Člověkem

Stávám se všemi lidmi, 

kterými jsem kdy chtěla být. 

Dávám možnost všem lidem, 

kteří chtěli, aby se mnou stali. 

 

Já jsem jimi, 

oni jsou mnou. 

 

Strašně se mi v nich líbí, 

jim se strašně líbí ve mně. 

 

Rozlazujeme se, 

a slazujeme. 

 

Všude je beru s sebou, 

jsme sebou společně. 

 

Máme jedny slzy, 

a v tom jediném se lišíme. 

Oni nepláčou, 

to jen já.

Autor girasole, 26.04.2024
Přečteno 37x
Tipy 5
Poslední tipující: Psavec, Ophelia81, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí