Právě nynější minutu -

Právě nynější minutu -

Překračování pulzujícího vesmíru
Zvnitřňování tichnoucích končetin
tyčí se do stran jako cípy hvězdy
ztvrdlá zeměkůra po okrajích
praskající rány
Čekala jsem, kudy přijdeš
ale mlčenlivý i v díře
taháš mě s sebou
Puls končí v tepajícím středu
neznámé hmoty
Trhání částic jako stvoření světa
ještě mě bolí
Lineární křivka krmí ptáky
pod peřím mrtvé detaily
jistě vedená čára smrti
Plyneš jako láska protřelá samotou
konečně tam, kam patří
ve vychladlém těle znějící jako věčnost
právě nynější minutu
víc nedostaneš
Autor Ophelia81, 08.05.2024
Přečteno 54x
Tipy 22
Poslední tipující: Jan Kacíř, J's .., IronDodo, RadekČ, Iness, Anfádis, Marten, zase já, cappuccinogirl, mkinka, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

i tak díky

08.05.2024 11:26:29 | jort1

Přesně!

08.05.2024 13:42:14 | Ophelia81

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí