NOTY

NOTY

Anotace: Lyrická báseň

osvícen tmou roztěkanou

ve své mysly myšlenky si syslí

na dno tam a zase zpět

vrány mohou za svou sněď

slýchám dveře roztěkané

vržou s vervou komíhavou

to co se stalo nelze vzíti zpět

 

vrhá stíny v noci pláče uřknut plaše

je tu toho moc nedočkavě vítá noc

vní je dobře sladce věrně ovívá tě

den v troskách nalezen dále przní svět

od té chvíle krouží duše bezprizorně

chtějí býti stále překročit práh jíti dále

 

sbírka náhlých nesmyslů zatím krotká

čeká plíží se až prý toho novice potká

štíhá stopka od ovoce jež už silně hnije

pije drzost vždy jen na ex nebo jen tak kloktá

smích děsivý nakažlivý neuctivý ještě v plenkách

sny sní je až poté až noc náhle v mžiku zmizí

je tak ryzí zlost jež ohlodá tě do morku odvlečených dní

 

zní to slyšíš to taky je to jako symfonie ponurnosti

slunce už odchází svůj stín smutku stále nachází

díra v polštáři od hlav které šílenou agónií prošly

nastává zatmění tebe počet muk nestačí už prsty rukou

jejich tolik půjč mi prst mně už to nebaví začni se už drolit

skonči jako prach prý jsi z něj i vzešel tak se tak i vrať

neměj strach trvá to jen krátce pouze nanosekunda jež lží je tisíc let 

 

 

Autor retarda, 08.05.2024
Přečteno 37x
Tipy 4
Poslední tipující: Frr, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí