Frejíř

Frejíř

Anotace: Někteří frejíři byli pohnáni před soud, kde jim kati pomáhali si vzpomenout. Bohatí se mohli vyplatit.

Za freje mě odsoudili,
že jsem panny kazil.
Obhajobu povolili,
kat mi jednu vrazil.

Nejsem ďábel milý kate,
chválím Boží dílo.
Špatný odhad tedy máte,
s ženou je mi milo.

Vzpomeňte si na Adama,
také ho Bůh stvořil.
Věc je tohle celkem známá,
že se Evě dvořil.

Z ráje když pak oni musí,
sexu je jim přáno.
Zalidnit ať svět hned zkusí,
za úkol jim dáno.

Proto chválím ženské vnady,
sex i lásky hrátky.
Ač se ženy mění v hady,
není cesty zpátky.

Celé moje vymlouvání,
nemělo vám cenu.
Adam k tomu milování,
měl jen jednu ženu.
Autor Psavec, 04.04.2012
Přečteno 1476x
Tipy 18
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Nevratný obal, casla, Jeněcovevzduchukrásného, ZILA78, Boscai, Písnička..., jitka.svobodova, střelkyně1, annie, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..........S.T.

05.04.2012 18:36:35 | ZILA78

Nevěra se nevyplácí.***

04.04.2012 21:34:51 | jitka.svobodova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí