Geisha: Tajemství ukrytá v očích Geishi

Geisha: Tajemství ukrytá v očích Geishi

Pod maskou bledou každou noc svou tvář skrývám.
V čajovnách společnost bohatým mužům dělám.
Kimono mé je bohatě stříbrnou nití šité,
Do vlasů drahé spony mám zapletené.

Rty mé rudě se v světle svící skvějí,
Muži se při pohledu na mne chtíčem chvějí.
Jiskry plamenné mých tmavých očích,
Mužskou mysl nabádají v hřích.

Všichni o mne, Misaki, zájem mají.
Já však tajně v nitru touhou po jiném se chvěji.
Šátek od něj na srdci stále nosím,
A hvězdy každou noc o setkání s ním prosím.

Kouzla mocná v očích svých skrývám,
Každého uhranu, když jedenkrát na něj se zadívám.
Geisha však milovat nikdy nesmí,
Je ženou soumraku, noční chladnou umělkyní.

Tajemství všemocná zná,
Avšak láska není jí určená,
Jsem ženou všech a nikoho,
Za úsvitu v mlhu rozplyne se mé tělo…
Autor Snící čarodějka, 10.04.2012
Přečteno 881x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí