ulice prolínavých světů

ulice prolínavých světů

Anotace: ..

......
v objetí starých zdí
co šedou znají
nářky
opadají
k nohám mým

nejedna touha vepsána
co stekla na kamenou
tisíci smutných kroků
ošlapanou zem

tam jeden z kamenů
snad v jiném světě zrozen
a náhoda prý tomu chtěla
že vesmír smělý
přinesl ho k nám

dáno mu aby za noci
kdy hvězdy světla chrání
září
tak jemnou
z nebesky modré ukovanou
vnášel klid
Autor poeta, 07.10.2012
Přečteno 687x
Tipy 5
Poslední tipující: Miriska, Aťan, Lenka Krásnodvorská
ikonkaKomentáře (9)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Snad se nepletu,ale v té ulici se nachází meteorit?

07.10.2012 19:07:01 | zamotán v nedospělosti

Nějaký vesmírný artefakt to asi bude. Ale pst.,nebo to tam NASA zaneřádí

07.10.2012 19:55:44 | poeta

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí