Marie Lafarge

Marie Lafarge

Anotace: Inspirováno koncem francouzké travičky. (současnice Alexandra Dumase st.)

Prameny svých vlasů rozpustila noc,
v závisti nad tvými kadeřemi.
Už jen vítr smí se jich dotýkat,
tančící živě se záclonami.

Už zítra Madame Lafarge.

Zítra se rozhodne, svět na to čeká,
ať už se větrem roznese zpráva.
Vždyť je jí stejně na hony vzdálená.
Teprve dnes se za mříže vdává.

Svobodná Marie Capellová.
Autor Větroplach, 31.10.2012
Přečteno 855x
Tipy 6
Poslední tipující: Holis, Isquieasuus, Jozef Bojanovský, dark evelyn, Písnička...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí