Maska

Maska

Anotace: Snad kdysi žena s maskou žila a já jí možná jen život znovu vdechla.. Nevím, na lepší zařazení jsem nepřišla.. ;)

Dívčí tvář maskou zahalená
Rudé vlasy halí bílá ramena
Posetá myriádou pih

Všichni ji milovali
Každý ji opustil
Navždy sama a ztracená
Dívka pod maskou lapená

Byla otrokem lásky a chtíče
Od srdce zahodila klíče
Aby dokázala přežít
V tomto tvrdém světa

Až jednou sundá masku
Odhalí unavenou ženu
Co prodávala lásku
Za nejvyšší cenu
Autor Santinan Black, 08.09.2013
Přečteno 680x
Tipy 2
Poslední tipující: divoska_jaja
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí