Na zteč

Na zteč

Anotace: .....

Každičkého rána
Roním slzy
Proviant nafasován
A brzy
Na zteč !
Na Bělehrad !
Onuce omotané
Kol nohavice
Gatě z papíru
Souhvězdí ve Štíru…
Myšlenky zmatené
Famfáry
Šáteček uložen v kazajce
Jako vzpomínka na milou
Na domov
Prohlížím zažloutlou fotografii
Ze selské jízdy mého děda
Bylo pondělí
Nebo středa ?
Pak zahřmělo sedum kulí
Rozhostila se tma
Nad Sarajevem….
Autor v.hercik, 04.11.2013
Přečteno 911x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí