Bílá Hora

Bílá Hora

Anotace: ...

 

 

 

Ozvěna kopyt

na bílém kopci,

na kterém sténá

raněná pýcha.

Lakota platí

zbabělost ducha,

co těžko mizí.

Elity blednou

exilem nouze,

co zemi ždímá.

 

Pohár je dopit

a lidé sobci,

život je změna.

Muži jsou zticha,

odejdou kati,

i krev je suchá,

když teče cizí.

Zemřeš jen jednou,

smrt mlčí dlouze.

Ticho a zima.

 

 

 

 

Autor vkl, 21.02.2014
Přečteno 652x
Tipy 2
Poslední tipující: Oxík, Zrska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí