Před Mnichovem

Před Mnichovem

Anotace: ...

Vzhlíží oči unavené ,
oči odhodlané .
Dvě brány do duše
- opravdového muže .

Oči , muška , hledí ,
hranice střeží .
Oči pozorují obzor ,
vzhlíží němcům na odpor .

Vojákům patří tyto oči ,
čekaji až nepřitel do jejich vlasti
vkročí .
Věří a doufají ,
že německou invazii odrazí .

Chtěji střílet , chtějí bojovat ,
hrdinsky se zachovat .
"Neustoupime,
MY - se Němců vůbec nebojíme !"

Jsou však osamělí ,
ale o nic míň se nebojí .
Autor Kubský P., 22.04.2014
Přečteno 564x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí