6.června 1944

6.června 1944

Anotace: Z pohledu frontového německého vojáka

Sbírka: Písně mého mládí

Stojíme tu u atlantského valu
Bok po boku čekáme na smrt
Za mořem břehy Albionu
Z našich kostí brzy bude drť

Došla na nás řada
Bůh už není s námi
Skončí naše vláda
Naše ďábelské plány

Teď budeme potrestáni za naše zločiny
Za rozkazy našeho vůdce
Poslední doba na hrdinské činy
Pak budou nás hnát jako škůdce

Brzy z rána americké lodě
Pomalu se blíží k Normandii
Uvízli na mrtvém bodě
Jako sůl slimáky je kosí naše kulomety

Jeden po druhém padají vstříc cizí zemi
La Manche má červenou barvu
Co asi teď dělají jejich ženy ?
Když jejich mužové schytávají smrtíci salvu

My kdys hrdinové
Teď banda štvanců
Opouštíme bunkry betonové
Jak tlupa poraněných kanců

Ustupujem zpět k naší vlasti
Porážka je téměř jistá
Pochodujem do velké pasti
My rasa nadřazená a čistá
Autor lukassnajdr, 05.05.2014
Přečteno 704x
Tipy 5
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, WIRUS, AndreaM, karolinka98
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Velice pěkné Lukášku. Nikdy mě nepřestane udivovat, jak to můžeš zvládnout za takovou chvilku tak pěkně napsat. Moc povedené:)

06.05.2014 19:56:55 | karolinka98

Děkuju Karolínko moje milovaná ,od tebe to vždycky potěší nejvíc :-)

06.05.2014 19:59:52 | lukassnajdr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí