UNTERNEHMEN BARBAROSSA

UNTERNEHMEN BARBAROSSA

Anotace: 22.6.1941

Na východ,
hlavně šedých mužů směřují
Pro národ,
za lebensraum jdou se bít
Za vůdce,
kterému pevně důvěřují

Propagandou zmatení ,vypalují domy.
Sami v sobě uvěznění,směřují do záhuby.
Pravda vždycky zvítězí,
do kroku si zpívají
Sami sobě nevěří
když na nevinné střílejí

Tohle je jiná válka.
podivná válka.
Takovou ji nikdo nečekal

Zase z germánů jsou barbaři ,
jak si vůdce přál
V cestě stojí jim podlidi,tataři
s cejchem smrti šlapou dál,
na východ!
Autor lukassnajdr, 21.06.2014
Přečteno 706x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí