Endlösung

Endlösung

Anotace: Konečné řešení

Dobytčí vozy-
stanice peklo
na smrt je brzy
mnoho krve teklo.

V té době
nikdo nechtěl by se
narodit Židem.
Cesta zkázy,
okovy,řetězy,
kameny hází,
dřívějši kamrádi,sousedi.
Už jen tím že dýchal-
byl vinen.Žid.

Katové,mistři v oboru.
S cejchem smrtihlava,
a dvojitým Siegelem,
na klopě.
Jejich povolání-vyhladit.
Příslušníci samotného ďábla,
jen k němu,lze je přiřadit.

Na ulicích krev a mrtvolný pach,
těžko zjistit kdo je vrah.
Přeci rozkaz je rozkaz,
a ten se musí splnit.
Tak nemůže snad je člověk vinit,
oni byli jen loutkami.
Loutkami ve hře psychicky narušených mužů.
Já tedy jim to zazlé míti nemůžu.

Mnoho bylo obětí,
z lidských bytostí se stala čísla.
Černá skvrna století,
kde lidskost vyschla.

****************************

Dnes už zase jinému extrému,
německý národ holduje,
humanismus,multikulti,tolerance
u Merkelů boduje.
Autor lukassnajdr, 25.10.2014
Přečteno 574x
Tipy 3
Poslední tipující: AndreaM, danaska, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí