Bájná země

Bájná země

Anotace: Kován v žhavé výhni, staven v slavné síni, pýchu neskrývá...

Síla vstoupí ve mě,
spása bájné země,
na dohled se zdá...

Při zrodu válečníka,
jež dnes v ohni vzniká,
nechť vzplane víra Tvá...

Kován v žhavé výhni,
staven v slavné síni,
pýchu neskrývá...

Had ražen na čepeli,
chátru již brzy stmelí,
Victory zaznívá...

Bájná zem vstává z prachu,
z košil o barvě nachu,
budoucnost zářivá...

Mraky nad krajinou,
po boji zvolna plynou,
Vinland ožívá...
Autor Izza, 25.05.2015
Přečteno 646x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, Poetik, Oxík, Rezka Štrochová
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobre

18.10.2022 12:59:16 | mkinka

Povedla se ti! :)

27.06.2015 22:58:19 | Oxík

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí