Les s větvemi z končetin

Les s větvemi z končetin

Anotace: inspirováno mou oblíbenou historickou postavou

Sbírka: Země ran

Za blázny máme ty, jež nejsme s to pochopit;

za vraha máme válečníka, jenž předtím stokrát bit;

za kruté máme, za zločin-li přijde trest,

a sami netušíme, že jsme dávno sešli z cest;

za štěstí máme, když zlu se v světě daří,

a úspěch pro nás, když bezdůvodně životy se maří!

 

Dnes nás straší zbořenými domy,

však pro každého už v lese rostou stromy.

Krev po dřevu ať k Peklu teče

přiveďme zpět Naražeče...

Autor Oxík, 29.01.2016
Přečteno 474x
Tipy 2
Poslední tipující: Ravena Lupus, Lioness
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí