Svatý Grál

Svatý Grál

Anotace: Nová Báseň o Grálu

01
Putuješ svatou zemí
Hledáš svatý grál
Ale nikdo nic neví

02
Kde ten poklad leží
Přímluvu u boha hledáš stěží
Žádná odpověď

Ref:
Hledáš dál
je to poslání
ani sám král
neví kde leží svatý grál

03
Padlo mnoho těl
Je to daň hledání bohužel
Meč připlý u pasu, dělá ti stráž
Ptej se sám sebe co ty dáš

04
Nehleď na svůj chtíč
Sám ty dobře víš
Že chtíč rovná se hřích

Ref:
Putuješ sám
Je to úkol tvůj
Ani sám král
Neví kde leží svatý grál

05
Zem dlouhá noc krátká
Všude písek a prach
Je to splátka za tvou žízeň
Jseš sám svůj vězeň

06
Krásná dáma v písku blíží se
Má jméno Fatamorgana
Krev ve vodu proměnit snažíš se
Horko dostihlo tě vídíš sebe jako svatebčana


Ref:
Hledáš dál
je to poslání
ani sám král
neví kde leží svatý grál

Ref:
Putuješ sám
Je to úkol tvůj
Ani sám král
Neví kde leží svatý grál

Ref:
Hledáš dál
je to poslání
ani sám král
neví kde leží svatý grál
Autor The Crow, 08.03.2016
Přečteno 747x
Tipy 1
Poslední tipující: Lioness
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí