Viktoriánská Anglie

Viktoriánská Anglie

Anotace: Takhle jsem to napsala do testu z dějepisu...

Za vlády královny Viktorie,
tu byla parlamentní monarchie.

Anglie byla dílnou světa
hospodářsky nejlepší stát,
London city bylo centrem pro všechny
kdo chtěli obchodovat.

Dále, co na královně skrývá
dost zajímavostí,
je osobní život této
známé osobnosti:

Měla celkem pět dcer,
první z nich říkali ,,Pussy",
manžel byl tím kdo se
furt o děti starat musí.

Od smrti jejího manžela
už byla její róba vždy černá,
a také prý spávala v jeho obleku
na znamení, že je mu věrná.

Britské impérium kolonií,
zabralo pětinu světa.
Nikdo by nevěřil jak dlouho
mi trvala napsat tato věta...
Autor EmmaG, 19.03.2016
Přečteno 663x
Tipy 1
Poslední tipující: Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí