Kat

Kat

Řinčely řetězy – zvony noci
A drobná dívka v temné moci
Spásně čekala na prince
Na světlo kmotra Měsíce

Čekala dlouho ve své cele
Vyčkávala tiše, vřele
Spasitel byl stále pryč
Tu náhle v zámku zarachotil klíč

Pro dívku přišel si kat
Zuřivě se začal smát
Potom dívku ven vyvlekl
Do špalku meč zasekl
Autor Ravena Lupus, 20.05.2016
Přečteno 499x
Tipy 4
Poslední tipující: Mates.21, Oxík, Ormissia
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobrá slovní spojení, dobrý příběh, dobrá poesie, brachu!

20.05.2016 22:19:45 | Oxík

Díky ti, brachu.

20.05.2016 22:44:00 | Ravena Lupus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí