Zvrat

Zvrat

Anotace: Ne každému se zadaří.

Sbírka: Stručné verše

Slyšel jsem zvěsti z daleké pouti
Slyšel jsem písně starých bardů
Nevěřil však ani trochu
Žádné z nich

Oprášil jsem meč i kopí
Pokusil se nalézt staré stopy
Předků, otců, dědů
Prastarý pozvedl štít

Rád zatnul bych ostří do nepřítele
Rád přerazil bych štítem čelist
Nalezl čest a slávu
Vysloužil si rodu erb

Bez nohou ale daleko nedojdu
Autor Ravena Lupus, 28.05.2016
Přečteno 511x
Tipy 1
Poslední tipující: Mácha
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jo...rád zasadil bych
ránu co pozvedla by můj rod,
ale bez rukou jsem
Bezmocný...

29.05.2016 02:54:03 | Mácha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí