Nedosažitelná Luna

Nedosažitelná Luna

Anotace: ...a její první milování.

Sbírka: Homo homini lupus

Skrze světlo na talíři
Explodoval kameninový kmen
Exhumovaný předevčírem
Společenstvím Příznivců Apolla 11

Nedosáhnutelná Luna se prvně milovala
Prvně do ní někdo zabořil svou vlajku
A opálil její prachovou kůži
Pak vznesl se opět k domovu zpět
Autor Ravena Lupus, 25.06.2016
Přečteno 495x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí