Noční salva

Noční salva

Anotace: ...

Pod půlnočním nebem tiše
Vylézáme ze své skrýše
Kulometů tmavých řady
Kosí všechny kamarády

Bajonety na kusy
Porcují zrudlé závěsy
Na nichž mrchožrouti hostinu
Na kusy rvou ve stínu

Z uniformy pouhý cár
Místo míru pouhý zmar
A v polámaném stromoví
Těžko si voják pohoví

Zakryt zemí nyní tiše
Ukrývá se v země břiše
Voják…sotva dvacet let
Nenosí ho více svět
Autor Ravena Lupus, 28.07.2016
Přečteno 449x
Tipy 2
Poslední tipující: Fany
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné, povedla se :-)!

29.07.2016 06:45:52 | Fany

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí