kedves Erszebeth

kedves Erszebeth

Anotace: Naposled přeříkej otčenáš, jinému pánu však přísaháš. Krása vždy žádá si obětí. Stáří je tvé věčn...

Naposled přeříkej otčenáš,
jinému pánu však přísaháš.
Krása vždy žádá si obětí.
Stáří je tvé věčné prokletí.
Ďábel Smrt nakrátko odvrátí,
vždyť voda ti mládí nevrátí.
S vichrem leť, kedves Erszebeth,
až za hory, má milá Bathory.
Přes řeku, ať zmateš smysly psů,
jen běž dál s panikou šílenců.
Utíkej daleko po proudu.
Když myslíš, utíkej od soudu.
Můzy, jež requiem zapějí,
nalezneš v krvavé krůpěji.
Autor Bánší, 11.09.2016
Přečteno 414x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... ta sedla:)*

11.09.2016 11:12:07 | Ragnell

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí