Kruciáta 21. století

Kruciáta 21. století

Anotace: Nenechte saracény zvítězit ve své vlastní zemi.

Pod jednou vlajkou pochodujeme vstříc ránu
Osudu nit předem všichni máme dánu
Nehledě na ztráty a krvavou cenu
Vyrveme Jeruzalém z rukou saracénů
Již ne pod papežskou stolicí a jedním jsme Pánem
Nyní jsme rozliční a různým zemím vládnem´
Různé známe bohy a různou máme víru
Věříme v duchy lesa i síly ve vesmíru
Leč jako jeden sval z ocele jsme skuti
A naše meče nepřítele zdrtí

Pod nebem zlatavým jak lvi se budem´ bíti
Jak v bitvě poslední na kraji všeho žití
Jak medvědi vám na brány zatlučeme
O našich činech psát bude se do kamene
Na hrudích kalichy a runy slavně nesem´
Ať ploužíme se pouští, lukami či lesem
A nad hlavami vlají praporce s křížem
Naše chorály otřesou dušemi a odporujícím lidem

Až dozní burácení mečů a seker hlučná vřava
My povstaneme dle prastarého práva
Jako naši otcové i otci našich otců
Jeden vydá za tucet a dva za pět tuctů
Nás žene morálka a víra v lepší zítřky
Nepřátel našich neslyšíme křiky

Usneme jednou, však procitnout můžeme znovu
Až krev našich synů ohrozí rej davu
Až saracéni budou chtít plenit naše říše
Jejich krví opět naplníme svoje číše
Autor Ravena Lupus, 30.10.2016
Přečteno 360x
Tipy 2
Poslední tipující: Oxík
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí