Vlkodlak

Vlkodlak

Anotace: Hony na Werewolfy

 

To není obluda,

i když tak vypadá,

teď sedí v díře,

na vojáka míře.

 

Voják drží silnici,

v Sudetech na hranici,

je to peklo sílící,

když zastihne vás Werewolf pálící.

 

Jednoho zvlád,

ale přijde další,

werewolf není tak mlád

a cítí se starší.

 

Teď blíží se rojnice,

werewolfa zmohla opice,¨

za chvíli si to vypije,

dostal jen tři náboje.

 

Přiložil hlaveň ke spánku,

výstřel přerušil tok vánku,

werewolf prostřeli si čelo,

hlídka našla jen tuhé tělo.

 

 

Když ležel v márnici,

ozval se vlk vyjící,

už nezvedne víc pravici

a nenajde samici.

 

Autor Django, 02.05.2017
Přečteno 582x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí