Overlord

Overlord

Anotace: 6.6.44

Kolik mladých amerických životů
v cizí válce bylo zmařeno
kolik jinochů teď musí poznat nicotu
těl bez duší je po pláži plno

a německé kulomety bez milosti kosící
vyprávějí příběh o smrti
a na hladině mrtvoly plující
marně touží sepsat závěti

a normandské moře má teď odstín nachu
tak jej vybarvili hrdinové dne
a vůně vítězství pak předčí puch mrtvolného pachu
vždyť kvůli vítězství tu dnes přeci jsme
Autor lukassnajdr, 06.06.2017
Přečteno 518x
Tipy 1
Poslední tipující: Lioness
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Úplně u toho slyším song Primo Victoria od Sabaton..... Každopádně díky za připomínku ;)

07.06.2017 20:41:29 | Lioness

Taky si ho každý rok v tento den pouštím :)

07.06.2017 20:56:30 | lukassnajdr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí