Králi Davide

Králi Davide

Anotace: Psáno jako hudební text.

Je jedna zem, kam chodím spát
kde nebojím se nahlas ptát
Co tenkrát, že to David vůbec hrál?
tím tónem prý se celý chvěl
tak řekni, jak ti tehdy zněl
vrať ten tón, ať zní dál aleluja…

Davide, už není král
ten, který by tvou hudbu znal
vždyť tisíckrát si jemu tohle hrál
teď první druhý pokleká
tak změň se zpátky v člověka
vrať ten tón, ať zní dál aleluja…

Ty si zažil svoje lásky snad
a velíš nám nic nepoznat
vždyť nejde o to pouhé snění
než promarníme všechen čas
svět iluzí nás může zmást
vrať ten tón, ať zní dál aleluja...

já opouštím tu cizí zem
i tón by moh být přeludem
to mě budí ze sna asi mráz
až teď to vidím, ty jsi král,
co dnem i nocí lyru bral
tvůj je tón, dej nám aleluja...
Autor Vašek Špongr, 22.09.2017
Přečteno 571x
Tipy 1
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí