V odraze

V odraze

Anotace: Vždy jde ve všem najít metafora :)

V odrazu čepele,
zlatavé paprsky zaleskly se.
V stříbřitém brnění,
jen zděšený výraz objevil se.

NEBYL VINEN!
NEBYL VINEN!

V hlubokém lese,
na rozlehlém palouku,
teď křik se nese,
až za hory,
k domům žebráků.

NEBYL VINEN!
NEBYL VINEN!

Ruce spjaté v prosbu,
v očích odrážející se smrt.
,, Sám způsobil sis hrozbu,
teď platit budeš,
za zločiny jiných. "

Ruka v kovové rukavici,
natahuje se k zásahu,
prý každý ma svou svíci,
více, či méně dohořívající.

NEBYL VINEN!
NEBYL VINEN!

,,Bůh požehnej,
duši hříšníka,
aby smrt,
jeho hříchy odčinila."

Meč proťal vzduch!
Teď krev stéká,
po čepeli žíznivé,
s duněním,
tělo dopadlo.

RYTÍŘI! ON NEBYL VINEN!
NEBYL VINEN!

V dáli jen slyšet jest,
smích, že nevinný,
za jeho zločin zaplatil.
Autor O.D.En, 23.10.2017
Přečteno 525x
Tipy 1
Poslední tipující: Aiury
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí